Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 iunie 2014

Popularitatea ca microb

   Intoxicați cu succes

   De ceva vreme încoace , Simona Halep s-a pus pe jucat tenis de câmp , pe câștigat bani și pe avansat în ierarhia mondială : superb , felicitări !
   Bravo ei !
   Acum , la Roland Garros , aceeași Simona Halep , a avut un parcurs de mai mare dragul : ne amintim cu plăcere de Virginia Ruzici sau , mai recent , de Irina Spârlea și ne dorim ca tânăra Halep să nu le calce pe urme ci , să le depășească pe departe !
   Spunem asta pentru că , privită cu atenție , jucătoarea română nu are nimic nativ pentru jocul de tenis câmp : este mai scundă decât majoritatea jucătoarelor , cu picioare cam scurte , nu este genul femeie-bărbat (vezi Kuznețova !) , nu este lată-n umeri , nici aspect de killer profesionist n-are ! Și atunci , de unde forța , de unde precizia , de unde rezistența și de unde succesul ? Din multă muncă lipită pe un talent nativ , talent care s-a întâmplat să nu se găsească în cel mai potrivit corp !
   Cu atât mai mult BRAVO !
   Îi dorim succes în continuare , cât mai mult succes !
 
   A propos însă de succes : așa cum până acum n-o băga mai nimeni în seamă , odată cu succesul au apărut și „prietenii”!
   Sperăm din suflet ca Simona Halep să nu se lase păcălită de personaje ce-i vor sta în preajmă doar din dorința de a se molipsi de popularitate , să nu creadă că dintr-o dată i-au devenit toți prieteni și să păstreze distanța necesară protecției de devoratorii de vedete !
   Am văzut că peste noapte , din ce în ce mai mulți o cunosc și o susțin și i se declară prieteni : nu cred că vreunul dintre ei a contribuit în vreun fel la ascensiunea Simonei Halep , la munca ei și la zbaterea familiei , așa că îi dorim să-i țină la o cât mai mare distanță și să-și păstreze pe mai departe modestia cu care ne-a cucerit !

   Ω

   Aceste rânduri sunt scrise înaintea semifinalei de la Roland Garros , dar , indiferent de rezultatul meciului/meciurilor ce le mai joacă la Paris , îi dorim
SUCCES DEPLIN ÎN TOATĂ CARIERA !
   După atâta muncă , îl merită , este al ei pe bună dreptate , așadar : lăsați-o în pace , devoratori de vedete !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu