Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 iunie 2014

Cocina , porcii , familia prezidențială și Formația Isaura

   Când te bagi în cocină , te mănâncă porcii !


   Cel puțin așa spune un vechi proverb românesc , care , în traducere vrea să spună că dacă te amesteci în mizerii și murdării și kk-turi , nu poți scăpa neatins !
   Da , așa spune înțelepciunea populară !
   Ce să credem atunci despre fratele președintelui României ?
   Să ne închipuim că înghețata l-a înghețat și mintea congelată n-a mai gândit ?
   Să ne închipuim că a nășit doar din plăcere ?
   Să ne închipuim că simte o atracție deosebită pentru concetățenii noștri mai colorați la piele și la nume (Isaura , Formația , Mercedes , Televizorul , etc) ?
   Să ne închipuim că i-a luat Dumnezeu mințile ?
   Dacă pe președinte îl înțeleg că are contacte cu etnia ... , că doar este președintele tuturor românilor , pe iubitu-i frate , nu-l mai înțeleg ! Adică nu înțeleg cumetria din cocina pe care acum o privește cu stupoare cum îl umple de rahat din cap până-n picioare ! Și NU , nu cred că a intrat în cocină doar din plăcerea de a se face cumătru și NU , nu cred că gestul a fost făcut doar ca unul creștinesc , la fel cum NU , nu cred că preotul care a oficiat slujba , a aruncat apa din cristelniță cu tot cu bancnotele (ce noroc , din plastic) cu care a pângărit-o coloratul și cefosul bunic !
   Nu cred și pace !
   A existat un interes pentru care s-a întâmplat ce s-a întâmplat , a existat un motiv al încumetririi , nu pot crede că în numai o săptămână , ber-mir-cea au devenit atât de buni și nedespărțiți prieteni !

   Ω

   Și cum noi nu putem crede , sperăm ca nici procuratura să nu creadă și
SĂ FACĂ PUȚINĂ CURĂȚENIE ÎN FAMILIA PREȘEDINTELUI !
   Că în a cumătrului , a început să facă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu