Faceți căutări pe acest blog

joi, 5 iunie 2014

Sinucidere onorabilă sau o nouă Elodia ?

   Un caz de sinucidere


   În cancerul dosarului rețetelor false , în mizeria de nedescris a medicilor care după ce au depus un jurământ au făcut tot posibilul să-l încalce , în maldărul de gunoi al îmbogățiților din moartea altora , s-a ivit o posibilă rază de lumină ! Unul dintre amestecați sau măcar soțul uneia dintre vinovate , s-a sinucis ! Pur și simplu s-a sinucis ! Bunul Dumnezeu urmează a hotărî de-l va ierta sau nu , noi însă , ar trebui să ne dăm seama că sinuciderea asta ne ridică mingea la fileul întrebărilor : cum se fac averile în România , cât din averile fabuloase realizate din nimic sunt muncite și cât furate , cum funcționează de fapt sistemul statului român în ansamblu și cel de sănătate în special , cum suntem furați , cum suntem omorâți cu zile ? Dacă întrebările de mai sus vi se par inutile sau nelalocul lor , vă răspund cu o altă întrebare : de când se fură în acest fel , cât de vastă este rețeaua , cât de adânc este înfiptă ea în sistemul sanitar românesc , cât de puternică este această rețea și cât de extinsă dacă ... dacă soția „sinucisului” și coproprietara unor afaceri de sute de milioane de euro pe an și a unei averi de aproape 100.000.000 de euro ,
NU S-A RETRAS ?
   Întrebările acestea , așa simple cum par , vor primi răspunsuri grele !
   Pentru că :
a - madam fura de plăcere , ca un fel de sport
b - madam fura în complicitate cu soțul , foloasele necuvenite obținute fiind o parte importantă a averii
c - madam face parte dintr-o rețea de tip mafiot , din care nu ieși decât cu picioarele înainte , în spatele ei/lor și ai complicilor ei/lor aflându-se forțe pe care nici nu le bănuim , drept care nu s-a mai putut retrage !

   Așadar , în plin roman polițist , bucuroși că proTV a învățat un cuvânt nou (somptuos) și totodată triști că n-au băgat de seamă că rimează cu „onctuos”, așteptăm concluziile unui Hercule Poirot autohton : deja afacerea „Cancerul” nu miroase a bine , ci miroase a personaje sus puse !

   Ω

   Vom urmări oare o nouă afacere încurcată și cu răsturnări de situație ?
   Ar trebui ajutat DD să-și redeschidă televiziunile :
SENZAȚIONAL NU-I DESTUL !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu