Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 iunie 2014

Miroase a încolțire ?

   Scuze inutile : și degeaba !


   Șeful statului , și-a spus că nu este rău să se delimiteze de fratele arestat , arătându-ne că usturoi n-a mâncat , gura nu-i miroase !
   Ceea ce nu este în principiu rău !
   Dar justiția , aș spune că în mod suspect , dacă nu l-a putut apuca pe Traian , îl izolează de ceilalți deranjându-i apropiații : acum un ginere , apoi probabil și pe celălalt !
   Nu am spus niciodată că justiția trebuie să lucreze selectiv , nu am spus niciodată că știm noi cine este vinovat și cine nu și , am acceptat orice hotărâre s-a dat , considerând că doamna legată la ochi arată astfel pentru că este imparțială și nu pentru că joacă baba oarba !
   Dacă cel puțin încă un apropiat al președintelui începe să fie anchetat , noi vom crede că cucoana de mai sus , într-adevăr a dat în mintea copiilor și (se) joacă după orice partitură plagiată i s-ar cânta !
   Riscul ca acțiunile justiției , chiar corecte , să fie percepute ca o încolțire politică , este maxim , iar Traian Băsescu , după cum îl cunoaștem , va trage foloasele unei asemenea greșeli : așadar , aveți răbdare !

   Ω

   Este evident că ceea ce a părut o idee foarte bună , în viața reală se arată a fi greșit : mandatul prezidențial de 5 ani este lung , iar două mandate , care înseamnă 10 ani la Cotroceni , nu fac altceva decât să uzeze la maximum personajul aflat acolo și practic să-l facă inutilizabil binelui public !
   Idei ? 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu