Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 iunie 2014

Entr'acte - Nevoia biletului de intrare !

   Vă rugăm , puneți taxă de intrare !
 
 
   Da , se poate trăi , chiar foarte bine și plăcut !
   Aș spune , chiar mult mai bine și mai plăcut !
 
   Am ajuns la sfârșitul săptămânii trecute , în urma unei reclame abia prinse din mersul mașinii , la un concurs hipic : nu la un hipodrom (că Bucureștiul n-are) ci , la un club de echitație , din sudul orașului (Adunații Copăceni) , acolo unde mâna particularului se cunoaște din plin ! Atmosfera concursului de obstacole a fost foarte plăcută , ținuta concurenților încântătoare , parcursul frumos organizat , căluții splendizi ! Am petrecut mai multe ore liniștite în aer liber , fără preferați , fără strângeri de inimă , doar cu plăcerea vederii cailor , călăreților și a concursului : absolut minunat , relaxant , liniștit , dacă ... dacă nu ar fi apărut în tribună „nește cunoscători” din sat , în papuci din plastic , maieuri găurite , șepci rufoase și berea în cap ! Indivizii , scăpați de femeile care i-au trimis pe undeva cu treaba , s-au refugiat la concursul hipic și , lăsând de înțeles că nădragii lor scurți sunt atât de uzați din cauză de prea multă călărie , au avut grijă să apostrofeze , să înjure și să învețe fiecare concurent în parte chiar în timpul parcurgerii parcursului !
   Mare păcat !
   Mare păcat nu este prezența lor ci prezența lor BEȚI !
   Drept care , organizatorii ar trebui să se gândească și la faptul că pe lângă parcarea gratuită și bine organizată , pe lângă mâncarea bunicică și berea multă , pe lângă merțanul lui brădișteanu cel nevinovat (hi , hi , hi) ar fi bună o taxă de intrare de 5 lei : nici unul dintre personajele mai sus pomenite n-ar fi dat o bere pe un bilet !
   În sfârșit , lăsând gluma de o parte , o ieșire minunată , pe care am repeta-o oricând , cu cea mai mare plăcere !
 
   Ω
 
   Am constatat cu surprindere și mare plăcere că există mai multe cluburi de echitație (acest sport nu este ieftin) , cu proprietari și sportivi legitimați : iar sportivii , nu sunt doar maturi ci chiar și juniori care nu s-au mișcat rău deloc !
   Un minus al organizării , a fost sonorizarea și lipsa unei tabele mai cuprinzătoare (dacă astea pot fi lipsuri când oamenii fac totul pe banii lor și nu-ți cer nimic) : poate în viitor !
   Felicitări !
   
   La antrenament
   
 
 
 În concurs 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu