Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 31 mai 2014

Primul semn ale guvernării PSD : culoarea !

   Mare lucru-i încrederea !


   Se simte că la putere au venit oameni de stânga ! De-ai noștri , din popor , oameni care simt cu noi și știu ce-i greul , oameni care ne înțeleg și ne ajută ... și nu ne ajută numai pe noi , nuuu , îl ajută și pe un străin , și pe un român !
   Cum adică ?
   Simplu , are de ajutat baroni locali cu bube-n cap și musulmani cu bube la procuratură ! Dar , ce ar fi piața românească de fructe și legume dacă nu ar ajuta-o unul ca YUKSEK ? Ce ar fi ? Ar fi o nebunie , în care s-ar călca în picioare unul pe altul și s-ar concura , nu ar fi bine ca acum , când omul ce deține monopolul stabilește după bunu-i plac prețurile sau după pierderile la ruletă !
   AR1 fi bine ?
   Sigur nu !

   În săptămâna premergătoare alegerilor , speculanții piețelor din București , marșând pe faptul că sunt încă trufandale , au dus prețul roșiilor la 6 și chiar la 7 lei pe kilogram !
   Enorm !
   Chiar și așa , tot s-a găsit o șmecherie (vorba aia din bătrâni : în fiece clipă se naște câte-un fraier , totu-i să-l găsești) de a mai ciuguli câțiva bănuți în plus : au fost alese roșiile cele mai urâte , mai strâmbe , mai pocite fiind prezentate apoi drept ... roșii românești ! La fel ca mareea de sibieni care vând brânză din supermarket pe post de produs tradițional (păi de unde atâta brânză la Sibiu ? - că johannis n-a făcut nici o brânză) !
   Asta-i povestea cu roșiile !

   Ω

   Și care-i semnul guvernării PSD ?
   Cum care ?
   Acum toate roșiile costă 8 (opt !) și mai nou 10 (zece !) lei kilogramul !

Roșiii , roșii ne-au dat , că asta le este culoarea : să vedem acum ce brânză face varza asta de opoziție !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu