Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 mai 2014

Vopsind în ploaie

    Cine a câștigat și ce am pierdut ?
   Un deja vu !


   Au fost publicate așa zisele exit-poll-uri .
   Deja vu : stânga câștigă , zdrobitor , aiuritor , îndobitocitor !
   După ce toți s-au aruncat în lupta electorală cu capul înainte , după ce s-au acuzat și spurcat unii pe alții , oamenii au votat și ... și cu asta basta .
   Ce s-a întâmplat în această zi toridă ?
   O blondă cu breton de pudel , echipată pentru vârsta ei ... de acum 20 de ani , cu brațul plin de flori în speranța unui aspect semănătorist , plină de zâmbete prea puternic fardate , a votat etalându-și pantofii scumpi , într-o țară în care oamenii se caută de monede de 10 bani !
   O familie sârbo mongolă , cu un el în cămașă descheiată la gât , cu mâneci suflecate și fără cravată (un aspect foarte tovărășesc) și cu o ea cu aspect de proaspăt ieșită de la cooperativă , zăludă , fără tocuri , zâmbitoare pentru că EI știau rezultatele finale la 10 dimineața , au votat privindu-ne de sus și arătându-și disprețul pentru turmă !
   Cetățeanul , la rândul lui , sălbăticit de sărăcia perpetuă în care îl ține ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ , s-a hotărât să mănânce carne friptă , așa că și-a băgat picioarele și a plecat la grătar !
   Președintele a mai hăhăit puțin !
   Iliescu mai zâmbește !
   Diaconu dă cu tifla unui întreg partid !
   Angajații primăriilor nu se duc la vot , fiind ocupați să măture , să vopsească (în ploaie) , să ridice gunoiul adunat în ultima săptămână !

   Rezultatele acestei zile ?
   Comuniștii , peste 40% , liberalii cam 15% , Blaga 13% , Udrea 7-8% , maghiarii 6-7% , poate DDTV 5% ...
   Cine crede că Blaga și Udrea Împreună ar fi luat peste 20% , se înșeală , pentru că acum fiecare a primit voturile simpatizanților care în mod normal nu-i votau pentru că-i înjurau pe ceilalți .
   PNL a obținut un scor splendid , la luptă mare cu țața din colț , plătind cu vârf și îndesat scandalurile interne și permanentele derapaje : este bine că acum acuză de zor „mafia roșie” cu care s-a pupat fix în bot cât timp s-au aflat la împărțirea ciolanului ! AȘTEPTĂM ÎN CONTINUARE DEMISIA INEPTULUI aNTONESCU ! Să nu uităm , ultima dată când populația le-a dat votul , au promis să lupte împotriva PSD , drept care cu el s-au aliat bine merci imediat ce au putut !
   Să nu mai lungim vorba ...
   PSD , a călcat totul în picioare : dacă în sectorul 1 din București (la Școala 10) s-a votat cu „autobuzul” , mai bine să nu știm ce a fost pe la țară ! Un mesaj celor peste 40% dintre electori ce au pus ștampila pe partidul plagiatorului (alianța este doar un nume) : atunci când ați ales , ne-ați ales STĂPÂNUL ! Și nu va fi unul blând : ba chiar din contra ! În mod cert PSD a ... îmbunătățit rezultatele , din plin , dar sigur nu atât de mult încât să transforme înfrângerea într-o falsă victorie ! Nici gând , PSD a câștigat alegerile : probabil cu mai puțin de 40% , dar le-a câștigat ! Acum să vedeți ce preț va avea benzina ! S-au ați uitat ?

   Așadar ...
   EI , TOȚI , DIN NOU AU CÎȘTIGAT !
   Noi , toți , din nou am pierdut !
   Victoraș bonta , uitând din nou acordul în limba română , deja a deschis larg ușile potențialilor trădători promițându-le ... un acord , PSD guvernează execrabil dar se pricepe să-i dezbine pe ceilalți (divide et impera) , noi vom înghiți din nou hapul cel amar , cu deosebirea că nu ne va vindeca niciodată !

   Ω

   Mai am o singură nelămurire : va continua justiția să funcționeze corect ?
   Sau hrebenciucii vor fi scutiți ?
   Mai vedem ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu