Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2014

Necrofagul bucătar sau devoratorul de firme !

   Necrofag - animal care se hrănește cu cadavre (DEX)


   Oricât de ciudat ar părea la prima vedere , o pădure sănătoasă are nevoie și de asemenea animale ! O pădure sănătoasă nu-și permite hoituri în putrefacție , o pădure sănătoasă , are în dotare și gunoieri care să o scape de pericolele infecțiilor sau ale altor boli . Exact , o pădure sănătoasă , adăpostește animale care fac curățenie !
   Asemenea vietăți , sunt de la foarte mică la foarte mare ! În zona României , putem spune că există mai toate categoriile , pornind de la muște și alte mărunțișuri zburătoare ori târâtoare ce ajută la descompunere (deci nu sunt 100% în categoria discutată) , trecând prin necrofagi de conjunctură (cum este râsul , care numai de nevoie se hrănește cu cadavre) și sfârșind cu lupul , care preferă mortăciunile vânatului (la care recurge doar la mare nevoie) .
   Urât subiect (spuneți dumneavoastră) !
   Urât dar necesar !
   Ați observat cumva ce lipsește ? Ați băgat de seamă ce nu a gândit Mama Natură ? Ce n-a dus-o mintea ?
   Da : Mama Natură nu s-a gândit nici o clipă să creeze un animal , o ființă , un ceva acolo , care să fie numai și numai necrofag ! Nu există un animal care să ucidă o pradă și să n-o mănânce decât
DUPĂ CE INTRĂ ÎN PUTREFACȚIE !
   Nu-mi dați exemplu vânătorii care își îngroapă o parte din captură , pentru că aceștia (inclusiv râsul de mai sus) pun la păstrare numai și numai ce le prisosește , preferând să consume prada proaspătă !
   Așadar , natura a considerat anormal și inutil un asemenea animal , drept care nu l-a creat !
   Ori l-a creat ?
   Nu cumva există un prădător feroce necrofag ? Ei ?
   Ei bine , DA !
   El există și are denumirea științifică dan grigore adamescu


   Nu vă lăsați înșelați de asemănarea cu Adrian Păunescu ! Individul nu are nimic poetic în el sau în acțiunile sale , individul se hrănește cu cadavrele unor afaceri VII , pe care le ucide și le lasă să intre în putrefacție prin procedeul numit insolvență , după care le devorează prin lichidare !
   Animale vii și foarte sănătoase (Oțelul Galați este doar un exemplu) , animale de succes , au fost ucise de respectivul prădător , dar puse la păstrare pentru a fi lichidate și înghițite abia după ce le-a fezandat trecerea timpului în bucătăria firmelor familiei !
   Necrofagul economiei românești , a fost bine venit în cazul organismelor bolnave , însă , foamea-i de piranha nu-i dă pace , așa că a început să omoare și prăzi sănătoase în disperata-i căutare de cadavre putrede ! Au scăpat cu viață până acum , doar câteva asemenea organisme care-l amuză pe domnul necrofag , pe sfioasa-i soție și prietenii de poker : Unirea (pe care l-a transformat într-un Europa ceva mai central și unde aerul condiționat de obicei nu funcționează - așa se fac banii frumoși !) , Inter-ul (unde a reușit să cumpere și casinoul austriecilor - pe mai nimic !) , Rex-ul pentru fițe și asigurarea de viață numită Mănăstirea de la Săpânța !
   Restul ?
   Restul ducă-se pe pustii , cu tot cu angajații lor , cu tot cu profitul lor viitor , cu tot cu planurile celor ce muncesc acolo : important este să le lichideze și să le devoreze  nesătulul necrofag ! Probabil că așa a fost învățat în școala pentru băieți cu ochi albaștri , absolvită înaintea „fugii” în occident !

   Ω

   În mod evident , lovitura la judecători și lichidatori a fost una de „balet”, prada cea mare nefiind cei suficient de fraieri pentru a se vinde pe câteva mii de euro , ci un personaj ce în loc să însănătoșească mediul , l-a îmbolnăvit grav !
   Sperăm ca ecologiștii din justiție să facă curățenie , mai ales că poker se poate juca și în pușcărie , dacă-i cuminte , nu numai afară ! Sperăm să se facă puțină curățenie , dorim ca justiția să continue să funcționeze ca în ultimele luni , așteptăm ca finalizarea poveștilor să conțină și niște confiscări usturătoare !
   Până atunci , pădurea noastră va fi în continuare bolnavă !
   ȘI URÂTĂ !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu