Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2014

Cică - Prostie sau prost gust ?

   Voită sau intenționată ?


   În data de 20 mai 2014 , la super mega extra emisiunea unui fals și gol vedet numit merișor , mărușor (ceva de genul ăsta) , a fost invitată o „doamnă” ! „Doamna” în discuție , bineînțeles creator de modă (he , he , he) , fostă steluță dar hotărâtă să devină STEA , ne-a arătat tot ce are în dotare ! Dar nu așa oricum , nuuu , ne-a arătat pe îndelete , iar atunci când soțul celei mai stridente cântărețe din România și-a închipuit că n-am băgat de seamă , a luat-o de mânuță și ne-a învârtit-o pe la nas , ca să vedem ce treabă bună făceau „dom doftorii ăia de la arși , săracii”!
   Bănuim că proaspăt „dezvorțata” își caută un ... protector mai potent (financiar) , drept care măruțul stricat îi dă o mână de ajutor , ea , siliconata o va îmbrăca pe stridenta de doi bani , care la rândul ei îi va face reclamă și poate și cunoștință cu primarul de la patru care-i va comanda un milion de uniforme pentru poliția locală a sectorului , poliție care păzește parcurile și casele primarului !
   Cam așa merge cercul intereselor și-mi este destul de indiferent ! Însă , programul acela de streaptease la ora (nici) 19:00 parcă mă deranjează și , sunt tare curios dacă CNA a văzut ceva ! Dacă a văzut , ar cam trebui să ia masuri , dacă nu , ar cam trebui să se desființeze , mai ales că după dispariția unui anume Filip , organismul în discuție este ca și inexistent !
  
   Din profunzimile intelectuale ale aceluiași post , mai putem cita niște perle : „pirande de familie bună” „să scroluim” precum și vacanța pe care o iau dumnealor din iunie până prin octombrie !
   Am râs multă vreme de coafezele din televiziuni , însă la proTV , după plecarea sârbului , coafezele și-au adus și prietenele gospodine , drept care rezultatul este exploziv !
   Asta să mai rămână după ce antenele mai au puțin și o cumpără și pe Esca ?

   Ω

   Abia acum observ : CNA merge cu DNA !
   Să fie doar o întâmplare , sau s-o pregăti ceva ?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu