Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 mai 2014

A început sfârșitul !

   Și marea finală continuă !


   Mark Selby , a jucat poate adevărata finală în compania lui Neil Robertson : după un meci într-adevăr antologic , tocmai bun pentru așezat în manuale , meci câștigat nu de cel mai bun cât de cel mai rezistent fizic și psihic , Mark Selby a ajuns în marea finală a campionatului mondial !
   Spunea cineva că Selby a luptat pentru titlul de VICEcampion : dar cum aceeași ancuță ne-a saturat vorbindu-ne despre Vicky Selby aflată în „BOXA” - adică în CUTIA și nu în loja - familiei Selby și despre toate prostiile pe care visându-le le crede reale , nu băgăm mâna-n foc că așa stau lucrurile !
   Nu credem că vreunul dintre finaliști ar ceda fără luptă sau după o falsă luptă șansa dobândirii titlului suprem !
   Nu credem și pace !
   Și nu credem nu pentru că-i cunoaștem personal (așa , ca cei doi comentatori care încep să semene cu Dan Alexandrescu - vi-l amintiți cu siguranță pe faimosul comentator de formula unu) , pentru că nu-i cunoaștem , dar cunoaștem spiritul de luptător al poporului englez !
   Așa că , ne așteptăm la o finală mare , la un spectacol ieșit din comun , la o ciocnire între două caractere !
   Și , pentru că la operă nu ții cu Violeta în detrimentul Brunhildei , nici aici și nici acum nu ținem cu nimeni , preferând spectacolul adevărat , partizanatului prostesc și fotbalistic !

   Ω

   Așadar , fie ca cel mai bun să câștige ! 


ORICINE AR FI EL !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu