Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 mai 2014

Eu aleg ? Tu alegi ? El/ea alege ?

   Dacă da , de ce și pe cine ?
 
 
   Din zarea prosperului occident , vine o veste , vine o boare , sosește un zvon : trebuie să votăm !
   E musai și neapărat , e obligatoriu și forțat !
   Morți copți , trebuie să ne alegem reprezentanții străluciți , cei care , în numele nostru , vor dormi , vor lipsi , vor încasa sume uriașe , se vor asigura de pensii gigantice pentru numai patru ani de așa zisă muncă , cei pe care , o clasă politică mai „iluzionistă” decât un Iosefini , i-a scos din mâneca partidului și de mult prea multe ori , a familiei !
   Trebuie și gata !
   Și pentru că trebuie , ar trebui să gândim și noi : satele sunt împânzite cu ridicole afișe fals electorale , cu minciuni care nu arată cât de abjecți sunt mincinoșii ci , ce părere proastă au despre cei mințiți : în Comana jud. Giurgiu de exemplu , sub oblăduirea unui primar recent descoperit membru PSD , ve-ți găsi numai și numai afișe care lasă de înțeles că „USL mai trăiește”, jucându-se cu siglele , culorile și puțina știință de carte a votanților , demonstrând că Tg. Jiu nu a fost o greșeală . Să disecăm puțin sloganul ieșit din mintea pesedeilor electorali : usl , a fost un avorton , așadar un organism născut mort , chiar dacă doi mândri retardați au tot încercat „să scoale mortul”, usl nu a trăit niciodată , iar astăzi a fost în sfârșit oficial declarat mort !
Aceste lucruri , clare pentru orice votant de bun simț , nu par la fel de limpezi și pentru psd-ul care-și bănuiește electoratul de imbecilitate !
Este cel puțin jignitor !

   Localitățile mai mari , au fost invadate de panouri publicitare imense , panouri pe care tronează arogant mutra primului plagiator al țării , figura mongoloidă a micului dictator , poza corectului și sacrificatului soț și tată de familie care se lipsește de minunata-i soțioară trimițând-o europarlamentar le Bruxelles în timp ce mândra-i fiică se plânge că presa îl reține pe tati prea mult la declarații (ce Mozart dom'le , ăla a fost bun de școală specială) !


   Dar există și un dar !
   Din nou funcționează prezumția de prostie : priviți cu atenție panoul publicitar de mai sus , cu multă atenție ! Ați observat ? Nu , nu că stau ca în fața completului de judecată , nu , nici că sunt clar delimitați , nici că bontulnegoiță se crede „brend” capabil să „scoată” aleși , nu , nici că și la cel mai înalt nivel își bat joc de ortografia și regulile limbii române intercalând cuvinte scrise cu majusculă unde nu era necesar , nu , nici faptul că sunt deasupra băncilor , nici gând ... vă rog să observați că suntem crezuți tâmpiți , la fel cum tâmpiți sunt crezuți locuitorii din Comana ! V-ați prins ? Sigur că da , persoana fiică de ministru vânător , este ... soția „iubitului” nostru tont ! De ce prezintă ei publicului această înșiruire de poze de buletin și nu o preferă pe aceasta


atât de roz , manelisticotelenovelistică și mult mai pe mintea lor , nu înțelegem ! Gurile rele ar putea spune că din poza de mai sus ar lipsi Herțanu , sau Hârțanu , ori cine mai știe cum s-o numi cumnatul premierului , cumnat ce este parte în afaceri cu soacra , cu Omulmare (așa s-ar traduce Grossmann , nu ?) și cu multe și bănoase contracte cu statul , în situația în care „Cornul și laptele” reprezintă un bolovan legat de grumazul bietului stat !
   Așa o fi , nu știm ce post i se pregătește nici cumnatului și nici surorii ultimului dictatoraș !

   Ω

   Așadar , rugăm oamenii ce se ocupă de batjocura asta numită campanie electorală , să scrie mare sub poze : „nevasta lu' bonta” sau „nevasta lu' Crinuț , ăla fată mare și borțoasă” , etc , etc !
   Ar fi mai simplu pentru toată lumea care nu votează !
   Pentru că cei care vor vota ȘI în locul meu , oricum nu știu să citească !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu