Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 mai 2014

Mortu' viu !

   Un om , un partid !


   Am promis acum câteva zile să revenim cu imagini pe marginea jenantei și mincinoasei campanii electorale duse de putere :
   Notați vă rugăm , că imaginea este din București ! Remarcăm din nou greșelile de limbă și de ortografie și trecem mai departe !
   Ce o fi în mediul rural , ce o fi acolo unde primarul este un PSD-ist „convins” ?
   Cum s-o face campanie ?
   Cum s-o vota ?

   USL-ul a murit săracu' la naștere , așa cum am mai spus , așa că singura posibilitate ca el să mai trăiască , este aceea de a pune semnul egalității între PNL și unul dintre cei mai râvniți burlaci din această țară , cea mai mare dezamăgire liberală , domnul Tăriceanu !
   Este această egalitate corectă ? Nu , nu este , domnia sa fiind doar un penibil transfug politic : putem spune că deține titlul de cea mai mare dezamăgire liberală , deoarece de la crin antonescu nu aveam nici pretenții , nici așteptări !
   Așadar , cu un electorat ce se pare că poate fi păcălit cu afișe în care se spune că alianța cu liberalii este viabilă , ca pe același afiș , în enumerarea partidelor să apară PSD plus veșnicele remorci UNPR și PC fără nici o urmă de ... PNL , la ce rezultate să ne așteptăm ?
   La ce conducători ?
   La ce miniștri de externe ?

   Ω

   Nu contează ce ne transmite neoficial Rusia prin glasul lui Rogozin , voi rămâneți în „cercul vostru strâmt” ! 
   Într-o țară normală , indiferența și indolența unei asemenea puteri ar fi considerată trădare !
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu