Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 iulie 2013

Cică - Eternitatea are crampe la Bolintineanu ?

   Dacă-i bal , bal să fie !

   Vă amintiți ?
   Cu siguranță vă și ne amintim : madama vărzaru stăpînește liceul Bolintineanu din capitală de mai mulți ani cu o mînă de plastic sau hîrtie (funcție de bancnota în care s-a făcut plata) , însă , susținută fiind de inspectorat și primărie , dînd „dreptul” pare-se mai departe și-a permis să rîdă în nasul tuturor !
   Acum , cînd încep să iasă la iveală dedesubturile liceului și ale sistemului coordonat de respectiva , acum cînd poate se va afla în ce mod unele unități școlare sînt „de top” (biată limbă română , rușine cui te predă) cînd în realitate profesorii predau și tot ei dau și examene , acum cînd trebuie să ridicăm statui conducerilor școlilor cu 0% promovați (dar 100% corectitudine) , acum deci , ar trebui anchetate mai multe aspecte :
- ar trebui aflată valoarea REALĂ a averii madamei
- ar trebui aflată valoarea REALĂ a averilor acoliților și complicilor
- ar trebui demontat sistemul de la nivelul ierarhic superior ce a permis funcționarea grupării „productive” din liceul Bolintineanu
- ar trebui verificate legăturile politice dar și administrative (cu primăria)
- ar trebui revăzute plîngerile făcute la adresa madamei  de-a lungul timpului și aflat cine și de ce nu s-a descoperit nimic niciodată (și contra ce sume) !

   Dacă unda de șoc nu depășește nivelul actual (comisie de bacalaureat plus conducere) , nu am făcut nimic , iar caracatița se va regenera : într-un singur an , locul madamei vărzaru va fi luat de o altă persoană , ce va avea grijă să lucreze mai ascuns , mai ocult , mai subtil și , pe care , nici SRI-ul n-o s-o mai poată agăța atît de ușor !

   Așadar , cum am spus și în titlu :
DACĂ-I BAL , BAL SĂ FIE !

   Duceți ancheta la bun sfîrșit din toate punctele de vedere , nu numai al bac-ului din anul acesta !
   Verificați averi ; verificați încrengături și legături ; verificați modul de promovare !
   Și faceți toate astea publice !
   Oameni cacostica vărzaru te fac să rîzi cînd auzi cuvîntul dascăl și să-i acorzi mai mult respect adjunctului de popă decît OMULUI care îți educă și îți învață copilul !
   Vă cerem asta și vă rugăm !

    Ω

   În concluzie , cum zice o vorbă de prin sectorul în care se află acest liceu : „ori la bal , ori la spital , ori la morgă-n galantar” !
   Așteptăm rezultate , sperăm ca ele să demonstreze adevărul spuselor a nenumărați nemulțumiți și să-i excludă în sfîrșit pe acei „deștepți” încîntați de statistici frumoase bazate pe mase de analfabeți !
   Așteptăm !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu