Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 iulie 2013

Cică - Eternitatea nu s-a sfîrșit !

   Sau cum „pică” bac-ul un plagiator !

   Asistăm în continuare la partida de șah dintre „unele” autorități ale statului român pe de o parte și vărzaru costicA plus alte autorități ale aceluiași stat român pe de alta !
   După ce s-a confruntat cu o deschidere viguroasă și surprinzătoare , madam vărzaru , consumînd ceva timp de gîndire în arestul poliției , a hotărît că este mai bine să solicite ajutoare , așa că a început să studieze variante de răspuns ! Iar cea mai bună soluție pe care a găsit-o (nu știm dacă sfătuită de antrenori) a fost aceea de a amenința cu retragerea din competiție ! În momentul în care a lăsat de înțeles că este dispusă să declare forfait , lucru ce ar atrage după sine penalizarea întregii ... federații care a susținut-o , lucrurile au căpătat o turnură interesantă !
   Foarte interesantă !
   Anume : în toate programele de știri , posibilii HOȚI de la Bolintineanu , posibilii MITUITORI , posibilii CLIENȚI ai rețelei furnizoare de rezultate și răspunsuri corecte , așadar toți , dar absolut TOȚI posibilii vinovați din fața catedrei , au devenit peste noapte ... COPIII !
   Da , copiii : bieții copilași care s-au speriat de venirea bau bau-lui în uniformă de polițist , bieții copilași care au nevoie de protecția părinților , bieții copilași care s-au pierdut cu firea și n-au mai știut decît în proporție de 39% !
   Ți se face milă de ei , bieții copilași !
   Ți se rupe sufletul !
   Huo poliția aia rea , huo procuratura care vrea să le distrugă viitorul , huo , huo , huo !

   Bun , asta se dorește acum de la noi : intoxicarea a început cu declarațiile unui avocat agramat („costica virgulă care” - citat din inteligența domnului INTELECTUAL) , care ne va convinge că dacă s-au strîns bani , asta s-a făcut fără știrea „doamnei directoare” (corect - doamnei director , dar nu contează) !
   Și continuă cu inocularea ideii de abuz al autorităților în cazul Bolintineanu !
   Da , a avut loc un abuz , în văzul tuturor !
   Și pe care nimeni nu-l judecă : și anume cum 
ȘI-A PERMIS PRIMUL MINISTRU SĂ INTERVINĂ ÎNTR-O ANCHETĂ A PROCURATURII ?
ȘI SĂ OPREASCĂ DE FAPT O ACȚIUNE ÎNCEPUTĂ DE PROCURATURĂ ?
ASTA-I DEMOCRAȚIE PLAGIATĂ ?
ÎN ÎNCHEIEREA ACESTEI PARANTEZE , UN ULTIM LUCRU MAI AVEM DE SPUS :
CANDIDATUL PONTA VICTOR A „PICAT” EXAMENUL DE DEMOCRAȚIE DAT LA BOLINTINEANU !
   Pe lîngă toate astea , nu ni se spune nici o clipă că majoritatea candidaților au peste 18 ani , sînt deci majori și răspund în fața legii ca majori !
   Omit programele de știri să ne amintească relația de dare și luare de mită , relație în care părțile sînt la fel de vinovate !
   Uită știrile să ne spună că ratații ce au huzurit patru anișori în cluburi în loc să pună mîna pe carte sînt cei care vor căuta în continuare persoanele „mituibile” pentru a obține diplome în învățămîntul superior sau , mult mai rău , vor sufoca sistemul de asigurări !

   Întrebarea este de ce uită toate astea !
   Răspunsul ne este la îndemînă : fosta madam director , ca orice membru dintr-o organizație care se respectă , a cerut ajutorul acesteia , în schimbul acestui ajutor ea promițînd tăcerea absolută (omerta) ! Organizația , precum vedem , a început să lucreze , așa că centrul de greutate al scandalului a fost mutat pe un punct în care tot românul scuipă bucuros , trecînd mișelia sistemului în umbră !
   Cum vă explicați altfel tăcerea totală a celor care pînă mai ieri se plîngeau de „tirania” persoanei ?
   Și de strînsul darului ?
   Și de protecția de care se bucură ?
   Dintr-o dată , s-a lăsat o liniște suspectă !
   Așteptăm cu curiozitate continuarea partidei !
NU UITAȚI : NU POATE EXISTA MITUIT FĂRĂ MITUITOR !
  
   Oare în urma adunării oamenilor muncii din liceul Bolintineanu , adunare ce se va ține pe trotuarul din fața școlii și avînd drept scop susținerea NEVINOVATEI costici , procuratura va ceda partida ?

   Ω

   Spre asta este dusă ancheta , pas cu pas , iar dacă știrile tac înseamnă că sînt interesate în a tăcea , dacă profesorii tac înseamnă că sînt interesați în a tăcea , dacă elevii tac înseamnă că sînt interesați în a tăcea , dacă părinții tac înseamnă că sînt interesați în a tăcea , dacă sistemul tace înseamnă că este interesat în a tăcea !
   Și atunci cînd toată lumea tace , mai are rost ca noi să vorbim ?
 
   DA !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu