Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 iulie 2013

Cică - Micro sau macro DEX prin subscripție publică

   Educația nu a omorît pe nimeni !
  Încă !

  Microcipare sau macroprostie ?

   După multe prostii pe care ni le bagă pe gît , după multe rahaturi pe care ni le prezintă drept capodopere , după multe gunoaie aruncate pe post (într-un ritm alarmant) , după mult prea multe inepții spuse și arătate , atunci cînd credeam că mai rău nu se poate , fabrica de așa zise vedete , Pro TV , ne contrazice (din nou) !
   Și ne demonstrează că poate scoate efecte comice din orice !
   Chiar din orice !
   Și ne lovește : rău !
   Faptul că ne aduce o „vedetă” cum este Marguerite de la Clejani ca să ne învețe cum se mănîncă și cum se slăbește (și altele la fel) nu contează : contează faptul că ditamai Pro TV - ul nu are un amărît de DEX !

   Drept care , ne gîndim să deschidem o listă pentru o subscripție publică , urmărind prin aceasta să le cumpărăm un DEX on line !
   Dacă vă întrebați la ce le-ar folosi , iată la ce !
   Un simplu click , o simplă verificare consumînd nu mai mult de cîteva secunde , le-ar fi spus asta ! Adică , simplu de tot zis , MICROCIPAT - MICROCIPARE - MICROCIPÎND nu există !
   Dacă alți „deștepți” l-au folosit , nu înseamnă că este și corect și că merită să fie imitați fără pic de discernămînt !

   Așadar , din aprilie și pînă în octombrie , timp pe care televiziunile românești îl consideră „vară” , făcîndu-ne să ne dorim să ne îmbăiem în golful piratului , nulitățile angajații ce ne arată ce înseamnă să cumperi examenul de bacalaureat ar putea să mai verifice unele cuvinte și expresii aici !

  Ω

   După aceea , trecem poate și la semne de punctuație (cum se folosesc , ce înseamnă , etc) .

   Atunci cînd ai acoperire națională , atunci cînd ești foarte urmărit , pe lîngă profitul material obținut , credem că ai și obligația morală a corectitudinii conținutului și exprimării !
   Nu credeți ?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu