Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 iulie 2013

Cică - Uitarea vine pe bandă de magnetofon !

   Ne-am lămurit ! În sfîrșit !

   Ne întrebam zilele trecute , aici , ce știre urmează să șteargă din conștientul general trauma accidentului din Muntenegru și , mai ales , cauzele lui ! 
   Ne întrebam , știind superficialitatea presei românești , incapabilă de a urmări cu adevărat un subiect problemă , incapabilă de a trece pragul numit senzațional și bineînțeles incapabilă de a desluși - ori măcar de a încerca să deslușească - motivele , cauzele generatoare de evenimente ! Presa noastră devenită doar suport de divorțuri și reclame , s-a repezit vorace asupra scandalului de la Bolintineanu (de parcă nu se vede ce „bulibășeală” este în educație) și cu ieșiri de genul „senzațional nu-i destul” în legătură cu eterna și fascinanta Elodia !

   Faptul că
UN POLIȚIST , CONDUCÎND AȘA CUM ESTE OBIȘNUIT ÎN ȚARĂ , AVÎND RESPONSABILITATEA A PESTE 40 DE SUFLETE , NU A RESPECTAT NICI O NORMĂ , NICI O LEGE , CIRCULÎND CU 80-90 KM/H ÎNTR-O ZONĂ CU RESTRICȚIE 40 KM/H , DEPĂȘIND PE LINIE CONTINUĂ , ÎN CURBĂ , FĂRĂ VIZIBILITATE ,
nu mai este o știre !

   Senzațional nu-i destul !
   Nu-i destul ?
   Ba ar trebui să fie mai mult decît suficient pentru a sări în capul responsabililor pentru jungla numită TRAFIC ROMÂNESC !

   Așadar , concluzia este una singură :
UITĂM PREA UȘOR !
LE PERMITEM SĂ UITE !
PREA UȘOR !
   Ω

   A propos , despre ce vorbeam ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu